Ieder lijf heeft haar eigen verhaal

Mama/ Zwangerschapsmassage op zondag!

Mama/ Zwangerschapsmassage op zondag!

Het ultieme verwenmoment, speciaal voor haar

Even een moment voor jezelf, weg van alle dagelijkse ‘hustle and struggle’ De massage bevat standaard een nek-schouder en rug massage, aangevuld met extra’s naar jouw wens.

Samen met de bijpassende olie en een kopje thee van onze speciale detox blends is dit jouw moment van aandacht en selfcare.

Zwangerschap

Tijdens zwangerschap geeft onze speciale prenataal tafel geeft je de mogelijkheid om op je buik te liggen zodat jij en je kleintje super comfortabel kunnen genieten van dit momentje van aandacht en selfcare.

Deze sessie bevat standaard een nek-schouder, rug en bekken massage. aangevuld met extra focus gebieden naar jouw wens.

Geheel op maat met een bijpassende olie en een kopje thee van een heerlijke tea-blend naar keuze.

Praktische details:

Deze massage duurt 60 minuten en kost €69,00. Deze kun je na afloop per pin betalen.

De sessie wordt (deels) vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullend pakket. Kijk hier of jouw sessie in aanmerking komt voor een vergoeding.

Massage inplannen?

Direct boeken

Wat anderen zeggen

De fertiliteitsmassages bij Ingrid waren voor mij een rustgevend en ondersteunend moment tijdens mijn cyclus, waarbij ik veel spanning uit mijn buik kon loslaten. Hierdoor kwam ik elke keer weer even dichter bij mijzelf en kreeg ik meer vertrouwen in mijn lichaam. Het bracht mij rust in mijn hoofd en buik. Voor mij waren dit onmisbare en waardevolle momenten tijdens een onzeker en langdurig traject, waardoor ik vertrouwen heb kunnen en durven houden. Later in mijn zwangerschap heb ik een zwangerschapsmassage ondergaan die zowel lichamelijk als mentaal diepe ontspanning bracht, erg welkom en een enorme aanrader!

Carlijn 36 jaarjeugdarts

Na de geboorte van mijn eerste kleinkind kwamen de herinneringen aan de geboorte en de tijd daarna van mijn eigen kinderen boven. Niet altijd fijne herinneringen. Wat het sterkst naar voren kwam was een enorm schuldgevoel. In mijn lichaam voelde ik het bij mijn schouders en het leek alsof er een band rond mijn bovenlichaam werd aangeschroefd. Toen ben ik gaan zoeken op internet naar iemand die via massage deze klachten zou kunnen verminderen. Ik kwam terecht bij Ingrid en ondanks het leeftijdsverschil heb ik veel van haar geleerd tijdens de gesprekken voorafgaand aan de massages. ‘

Het toelaten van gevoelens en ze niet direct veroordelen. Erkennen dat dit bij jou hoort! Je bent in je leven precies waar je nu zijn moet., zijn voorbeeld en van inzichten die ik vanuit de sessies heb gekregen. Naast het praten heeft de massage de beknellende band weggenomen en er kwam een enorme opluchting en lichtheid voor in de plaats. Enorm waardevol!

Jeannette 62 jaarleerkracht basisonderwijs

Ik ben met holistische massage in aanraking gekomen toen ik overspannen thuis kwam te zitten. Ingrid heeft een en al oor tijdens het gesprek voor aan de massage. Hierdoor komen we samen uit op de massage die op dat moment goed bij mijn situatie van dat moment bij me past. De massages zijn zeer professioneel en met een duidelijke compassie en respect voor het lichaam. Door haar massage kom ik weer meer in balans tussen mijn kunnen en het `moeten`
Elke keer weer sta ik versteld hoe ontspannen ik weer naar huis ga

Monique 42 jaaryogadocent